ngeunaan Company

Shandong Tongyu Urug Co., Ltd. perenahna di propinsi Shandong zone pangwangunan ékonomi Gaomi Kota Mishui, Ieu mangrupakeun perusahaan jati kai solid skala badag nu integrates desain, ngembangkeun jeung jualan.

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns05
WhatsApp Online Chat!